ЗА НИЛСЕН

Nielsen is a global measurement and data analytics company that provides the most complete and trusted view available of consumers and markets worldwide. Our approach marries proprietary Nielsen data with other data sources to help clients around the world understand what’s happening now, what’s happening next, and how to best act on this knowledge.

For more than 90 years Nielsen has provided data and analytics based on scientific rigor and innovation, continually developing new ways to answer the most important questions facing the media, advertising, retail and fast-moving consumer goods industries. An S&P 500 company, Nielsen has operations in over 100 countries, covering more than 90% of the world’s population.

Вашиот бизнис зависи од пронаоѓањето, разбирањето и поврзувањето со вашите најдобри клиенти. Како дефинитивен извор кој ги мотивира луѓето да гледаат и купуваат, Нилсен може да ви помогне да се задржите на врвот на трендовите и да користите клучни сознанија за вашиот бизнис да расте – во следниот град или континент. Ние ќе ви помогнеме да се издвоите од конкуренцијата, да се разликувате во вашите понуди, да развиете нови и да идентификувате можности каде другите не можат. Трендовите од целиот свет рапидно се развиваат, и ние се фокусираме на пулсот на однесувањето на клиентите, движењето на популацијата и новите влијатори.